СТИХ-РЕВЕРС

Горад марыць спакойна паспаць.
Вочы-зоры самотна мігцяць.
Сорак !Ліўся агністы паток.
Ноч чакае дажджу глыток.
Хворы месяц кульгае босы,
Сэрцы сыплюць модлы нябёсам.
Шторы вокны міла цалуюць.
Кілагерцы лета пульсуюць.
 
Пульсуюць лета кілагерцы.
Цалуюць міла вокны шторы.
Нябёсам модлы сыплюць сэрцы.
Босы кульгае месяц хворы.
Глыток дажджу чакае ноч.
Паток агністы ліўся. Сорак!
Мігцяць-самотна зоры-вочы.
Паспаць спакойна марыць горад.