кожен своїм потішиться.

комусь напрочуд личать сережки чорного кольору.
комусь - відсутність почуття гумору.
комусь - присутність відчуття голоду.
а хтось - хоче рухатись тільки вгору.
 
ти хочеш до людей, і зморюєшся від моря.
я лину до моря, знесилена від людей.
комусь щоб підвЕстися треба горе.
комусь - досить шалених нічних ідей.
 
нам всім треба гучна музика на вулиці чи у залі.
нам всім треба вітер в обличчя і сонячне сяйво.
нам треба картини Ван Гога й Далі.
треба любити і обіймати щиро й довірливо.
 
треба читати немов це останнє речення.
слухати - немов це остання музика.
так дивитися - немов це останнє бачення.
дружити і знати, що це твої справжні друзі.
 
ми всі на своєму шляху помиляємось.
хтось встане, а хтось злякається - там і лИшиться.
та все ж ми цілуємось, обіймаємося, кохаємось.
все збудеться, і кожен своїм потішиться.