ВЕСНОНЬКА

ВЕСНОНЬКА
 
Пробудилася весна,
Сонце сяє навкруги,
Усміхається вона,
Серцю вже не до нудьги.
 
Вітерець всіх обіймає,
Приспів пісні задає,
Ніжно, весело співає,
Настрій теплий надає.
 
Ой ти, веснонько-¬весна,
Ніжна, мелодійна,
Молода, чиста княжна,
Світла ти і мрійна.
 
Скоро¬-скоро соловейко
Прилетить в зелений гай,
Заспіває там гарненько,
Оживе зоря;ний край.
 
В лісі промінець засвітить,
Теплим зайчиком блисне,
Нікого він не залишить,
Всіх до себе поверне.
 
І усмішка засіяє
Враз на кожному лиці,
Бо музика в серці грає
Дзвінко, ніжно, від душі.
 
10.03.2012