ОСІНЬ, МОВ ВЕСНА

ОСІНЬ, МОВ ВЕСНА
ОСІНЬ, МОВ ВЕСНА
 
Ой, мені вже не до сну –
Йду в ранковую росу.
Така щедрая краса –
Осінь тепла, мов весна.
 
Всіх до себе враз скликає,
Ніжно, щиро обіймає.
Як цю пору не любити,
В добрім настрої не жити?
 
З нею я весь час радію,
Подаю собі надію
Бути завжди молодим,
Як і друг мій - Никодим.
 
Ця пора така тендітна,
В чомусь дуже заповітна.
Прагну з нею завжди бути,
Щоб любов не позабути.
 
Бо любов, як та весна,
Дуже гарна, та чесна.
Йде, біжить до мене в дім,
Відверта від себе дим.
 
Він несе в оселю радість,
Благовидість, щиросердість.
Ой ти, осінь, мов весна,
Розчудесна і ясна.
 
Ой, щось знову не до сну
В теплу осіні канву!
Признаюся собі чесно:
Хочу я до тебе, весно!
 
 
15.11. 2013