КВІТУЧИЙ САД

КВІТУЧИЙ САД
 
Наш сад квітучий біля хати,
Який він гарний в листопад.
Його завжди любила мати,
Там зустрічала зорепад.
 
Оце ж кохання йде до мене,
З років дитинства до сих пір,
Тому воно завжди зелене,
Лягає віршем на папір.
 
З великим трепетом заходжу
В садок матусі, немов в гай,
І щось нове всяк раз знаходжу,
Що подає мій небокрай.
 
Він повсякденно голубіє
Та й надає краплину сліз,
Від котрих тільки яскравіє
Віршовий з спогадів ескіз.
 
Він весь про матір мою неню,
Матусю рідненьку мою.
В її садку я пломенію,
Серед квітоньків там стою.
 
Я знов чекаю промінь сонця
В квітучий сад моїх надій,
Де син мій любий, як і донька
Зі мною разом між подій.
 
Вони ж то є моє натхнення,
Моя любов на все життя,
Квітучий сад мого щодення
В красивих мріях майбуття.
 
 
26.11.2013