ЗНОВ ЯК НІЧ

ЗНОВ ЯК НІЧ
 
Знов як ніч... Вогні палають,
Хмари йдуть вже звідусіль.
Крики „Банду геть...” лунають
Поспіль декілька неділь.
 
Не згасають страшні болі,
Свище вітер, заметіль.
Страх повзе у людські долі,
Жах на серці, бій довкіль.
 
Батьківщина моя стогне,
Дніпр реве вже котрий день.
Все на площі невгамовне,
А вже ж скоро березень.
 
Україна – Батьківщина,
Неня рідненька моя
За тебе молюсь... Родина -
Ти моя уся сім’я.
 
Не розпалюйте, о люди,
Ви вогонь в наш небокрай,
Нащо нам війни етюди,
Мир потрібен дуже вкрай.
 
Ось погляньте, плаче мати,
Йде до вас, бій не робіть,
Миру всім пора шукати,
Бога, прошу, не гнівіть.
 
25.01.2014