МАМИНА ВИШНЯ

МАМИНА ВИШНЯ
 
У садочку мами вишня
Біля хати розцвіла,
Білосніжна, дивовижна,
Мене з розуму звела.
 
Я радію, немов мама
Усміхнулася мені...
З вітерцем її ласкавим
Все розквітло навесні.
 
Обійняв красу вишневу -
Подих мамин враз відчув,
Потім пісеньку квітневу...
Вдалечінь небес гукнув:
 
„Мамо, мамо... Де Ви, рідна?..
Обізвіться, не мовчіть.
Милосердна, ненаглядна,
Без Вас серденько болить.
 
У мій сон хоча б прийдіть,
Щось про себе розкажіть.
Вас чекатиму день, ніч
Поруч себе потойбіч”.
 
Втім Ваша вишенька сяє,
Усміхається, як Ви.
Своїм співом зігріває,
Прагне щось розповісти.
 
 
28.02.2014