ВСІМ БАЖАЮ Я ЗДОРОВ’Я

ВСІМ БАЖАЮ Я ЗДОРОВ’Я
 
Гей, хвороби, не бушуйте,
Прошу, дім мій обійдіть,
У дворі теж не гальмуйте,
Спокій в серці залишіть.
 
Мені з вами не до жарту,
Відлітайте геть у ніч,
Бо візьму вас всіх під варту,
Вкину в прірву або в піч.
 
Не всміхайтеся, не треба,
Схаменіться, прошу вас.
У здоров’ї є потреба,
А хворіти ще не час.
 
Всім бажаю я здоров’я,
Миру, злагоди, добра,
Щоб ніякая хвороба
В дім ніколи не ввійшла.
 
Тому кличу всіх у поле,
У мандрівку любих мрій,
Щоб від них світліла доля -
Від життєвих, добрих дій.
 
 
21.01.2014