Любов-Почуття

Любов - то неймовірно дивне почуття.
Коли полюбив, то назад вже нема вороття.
По венах кров коханого тече.А від розлуки так в душі пече.
І доторкнутись дуже хочеться руками.
Але насправді, разом ви лише думками...