святим хабарникам
**
Святим хабарникам
Невже так хочеться служити людям?
Така жага безсила і п’янка
Даремно їх штовхати в груди
Їм до вподоби доля горбунка
Вони обранці мов від Бога:
Покласти сили задля всіх –
Безвинні сирітки-небоги
Чужий замолюють що гріх
Пусте і слава, і достаток
Серця стражденні – мозолі
І попелюшками із латок
Глядять їх очі голубі. 100216