Надія

Надія
Бачиш? Мрії крилаті
Знов до нас прилетіли.
Чуєш? Пісню про Вирій
Заспівали гучну?
 
Ніжно, ніжно...
Щоб душу
не прибрали хуртелі,
Щоб вона дочекалась
свою сестру-Весну!
 
Щоби хітрість людей
не звела на коліна,
Щоб заздрість таланту
не приносила зла,
 
Щоби Мудрість і Віра
у нас не старіли,
А Любов, рідна мати,
Надихала серця!
 
30.01.2016