Картина

Картина
Я намалюю дивний світ
З драконами чкі співатимуть пісень.
З зірками , що ніколи не згасають,
І водопадом ,що пливе із низу вверх.
Там люди будуть наче хмари в небі плавать.
Кохання, радість,сум,ненависть.
Ми зрозумієм кожне слово просто глянув ввічі.
Одна картина наче цілий світ.
Така маленька та водночас неосяжна.