Життя...

Життя одне, життя єдине,
Прожити Богом нам дано.
І не помітим, як хвилина за хвилиною,
Так дуже швидко вже спливе.
 
Пливе вона і забирає,
Чарівну молодість у нас.
Яку проживши трохи часу,
Ми згадаемо іще не раз.
 
Яке прекрасне це життя,
Єдине й неповторне.
Але буває воно в багатьох,
Жорстоке і холодне.
 
Холодне серце, холодні душі,
Не відчувають люди почуттів.
В наш час життя прожити хочуть,
Не знаючи його ціни і відчуттів.
 
Жорстокий світ, жорстокі люди,
Стають не помічаючи цього.
Так просто хочуть все відбути,
А кара все одно прийде!
 
Я знаю, всі хочуть щось змінити,
В собі краплинку щирості знайти.
І можуть цю жорстокість зупинити,
Щоб надалі краще було стежкою життя іти.
 
Не знаєм ми що далі буде,
Що доля нам в майбутньому несе.
Чи будемо ми жити в спокої і мирі,
Чи зміниться на краще наше життя усе...