Украина

Чи бували часом, в Україні,
Милувались хвилями Дніпра?
Чи любили її сильно до нестями,
Так як все життя її кохаю я?
Чи вслухались в пісні солов’їні,
Чули ви, як тяжко стогне ліс?
Бачили, як гірко плаче верба,
Не ховаючи, своїх гарячих сліз?
-Україно, горда, величава,
Ти живи, і тільки процвітай!
Ти міцна і краща всіх-Держава,
І навіки слави не втрачай!
Ми тебе завжди любити будем
І ніколи, через плин років,
Не забудемо свого ми роду
І не зганьбимо своїх батьків!