Одвічна боротьба

Одвічна боротьба
Дві протилежності життя,
Ведуть між собою протистояння...
Ніч із днем змиритися не можуть..от прокляття..
Ніхто не знає фінішу цього змагання..
___
Ніч, яка ж ти лагідна буваєш,
Обійнявши так ніжно до тремтіння..
А день, ти холодом вбиваєш,
Немає тут ніякого везіння..
___
Ви ведете одвічну боротьбу,
Яка вбиває в мені все, що може бути -
Там, що зліва б’ється...наганяєте журбу,
А я ж просто хочу в спокої жити...