Пшениця

Я іду по полю по широкім полю,
А кругом пшениця колос підійма.
Ой моя пшениця, золота пшениця
Рідна Україна, рідна сторона!
 
 
На току дівчата старанно працюють,
І співають пісні про свій рідний край.
Комбайнере любий, комбайнере милий,
Убирай пшеницю, золото вбирай!