Чи то в народу доля вже така....

Чи то в народу доля вже така
Завжди боротись за своє життя
Чи голодувати і знов вмирати
Аби вже отримати нарешті ту волю жадану!
Нас знову вбивають слова забирають 
Щоб вкрасти в нас те, за що люд віками вмирає...

Але наш народ вони ніколи не вб’ють!
Його любов до свободи, до волі ніколи не заберуть!
Знущанням і вбивством нас не здолати!
Ми все одно вийдем себе захищати!

Я вірю у світле майбутнє нашої країни
Що ми будем жити у великій українській родині
Що згине ворожба і повернеться любов у народі
І скажем всі разом: «Ми любим тебе - Українській Народе!!!»