Життя

Я довго думала про майбуття
щочь міцно пульсувало в венах
мене тривожило життя, але події не залежили від мене.
Я так сатранно йшла до цілі
коли в свій час в лице кідали камні.
Душа побита вся була стікала кровю без порадно.
Всі насміхаючись підуть з життя
рано чи пізно душа залишиться самотня
не буде з кім сльозою поділитись.
Я безпорадно йшла одна
а всі в моїх стопах як немічні склонились.