Жіноча дружба

Жіноча дружба
Я ніколи не вірила в жіночу дружбу!
Для мене це було, немов табу.
Та в моє життя ввірвалась Ти,
А я все думала, як це оминути.
 
Але з часом думка ця пройшла,
Тебе пізнати мені поближче вдалося.
І квітка дружби, немов розцвіла,
І тут почалося!!!:)
______________
Тепер я можу сміливо сказати,
Що дружба жіноча буває.
Ти допомогла мені це довести,
Бо наша майже чотири роки триває.♥