....частинки зими...

....частинки зими...
А за вікном зима,
Сніг легенько землю присипає …
І знов я залишилася сама.
Ну, що ж, і таке буває...
________________________

Чомусь так холодно стало…
Думала, що просто зима,
Але ні, все зрозуміло, -
Тебе вже поруч нема…