Рiк коня!))))

Як яро сонцэ припiкало
Так Дуся жарыть кабачки,
А Вася дивиться зухвало
Що iз конини шашлычкы.
Ты чоловiче нэ дивуйся
Вони смачнi,
Хоч iз коня
Про жiнку краще потурбуйся
Бо осiдлала тэбэ бэз ремня.
I Господу ты Богу помолыся
Благодары,що в рiк коня
Коныну ты йiсы як мьясо чоловiче,
А не тушоного в подливi кабачка!