Я хочу знову

Мороз по шкірі
Вверх до тремтячих губ доходить
В полоні тіло,
Він взяв його і від усіх боронить

Покрив собою наче скарб коштовний
Так він зберіг, але лиш те що зовні.

Серединці так незвичайно й скуто-
Вертатись в те що вже давно забуто,

Та в чарах дивної, жаркої ночі
Я хочу лиш твої блакитні очі

Давай посидимо і скажемо по слову
Чи зможемо,чи варто починать все знову
©Оксана Погребная