***

І в цей теплий вечір
Ти знов не зі мною
Ти кохаєш її
А я думаю про тебе с метою
Позбутися цих дурнуватих думок
 
 
Ти напевно забув про мене
Дуже давно
Коли вів під вінец
Оту кралю
Не думаючи про мою любов
 
А я не хочу більше
Думати сподіватись...
Я буду жити далі
Без тебе у голові
Але з тобою в серці
 
Я дуже прошу тебе
Не з'являвся більше у ві сні
Не приходь також у житті
Загубися між своїх дівок
Але люби її, котра зняла вінок
 
21.12.15