***

Ти для мене - все, я для тебе - нічого,
Мені важливіше тебе нема нікого,
Я тобі довіряю, ти не віриш мені,
Але я чекаю від тебе допомоги в біді.
І снишся кожну ніч, прокидаюсь в сльозах,
Твій голос повсюди в чужих голосах,
Ти мені мерещишся всюди, всюди,
Мені все рівно, що скажуть люди.
Але тепер ти для мене тільки спогад,
Залишається згадувати твій погляд,
А я заново хочу в очі дивитись,
Мені хоча б якось не помилитись.
Через тебе всі сльзи і весь біль,
Але ти тепер моя найбажаніша ціль,
І мені до неї треба не йти, а бігти,
Не зупинятись, коли в серці кігті.
Я зроблю все, щоб нам бути щасливими,
У душі мирними, дивно-красивими,
Мені приходиться чомусь сумувати,
Без тебе радощів неможливо пізнати.