Зорепад

Буває так - застигла мить, 
Завмерла мить, і весь світ спить. 
Буває так у найтемнішу ніч, 
Бо небо скинуло все світло з пліч. 

Прозоре небо аж до зір, 
Ця мить казкова - ти повір. 

Що в небесах там мерехтить? 
Це сніг! Це сніг сюди летить! 
Собою вкриє цілий сад.... 
О, ні! Не сніг це - зорепад!