Бу-бу-бу

тихо тиххо тихо так шепоче
в твоє вушко як ти спиш
біля себе тебе хочу
крутишся, сопеш, кипиш

своїм носиком задертим в коцик упираєшся
таке сонне янголятко
думці усміхаюся

біля себе тебе хочу, дусяти і цьомати
серце швидше розганяти
дома я і дома ти*(