Український Ґарик 70
По мотивам І. Губермана
Розум повен блюзнірства і хамства,
він із совістю у боротьбі,
ми нікому не брешем так часто
і так вдало, як брешем собі.
Оригінал
Ум полон гибкости и хамства,
когда он с совестью в борьбе,
мы никому не лжем так часто
и так удачно, как себе.