Наша славна Україна

Наша славна Україна
 
 
 
Наша славна Україна,
Як дивна казка,світлий рай,
І в світі більш нема країни,
Як наш квітучий,пишний край.
 
І в добрі та скрутні години
Для неї тільки живемо!
На Україні,для країни
Ми будем жити й помремо!