Не вона

Хто тому виною,
Що не ти зі мною,
Що зірки у небі світять в різний час.
Та чи вина доля,
Що так мимоволі,
Вогонь вічний в серці безнадійно згас.
 
Та чи вині ночі,
Що так сильно хочеш
Бачити ті очі і триматись рук.
Та в долонях воду
Не втримати зроду
Не сховати душу від гірких розлук.
 
Та чи міг ти знати,
Що стежки з’єднати,
Важче, ніж достати місяця з небес.
І  якщо так сталось -
Не з тобой зосталась,
Не знайти її за жодною з адрес.