Прывяжы да ровару крылы. Ляці ў пустое неба...

Прывяжы да ровару крылы.
Ляці ў пустое неба...
І няхай унутры ўзрываюцца метыярыты...
Каму твой унутраны свет патрэбен?...
Ні чысты, ні мурзаты,
Бо ўсе вакол з мурзатымі душамі.