шукати тебе-це не значить знайти

шукати тебе-це не значить знайти 
Ти солодка моя таємниця 
але скільки шляхів доведеться пройти 
Але зустріч вже не повториться 

Випиваєш слова ніби келих з вином 
ти єдина для мене коханка 
Я чекаю тебе ніби пес під вікном 
Ох,і як би дожити до ранку 

Як без тебе дожити... 
оціни поможи... 
Ти всі помилки і поцілунки... 

Як без тебе дожити... 
Оціни поможи 
Знову зводиш зі мною рахунки