КВІТКА-СВІТ (МИР-ЦВЕТОК)

КВІТКА-СВІТ (МИР-ЦВЕТОК)
Я квітка. Я бджола. Я сон-трава.
Я змах крила і паморозь на листі.
Я свіжий ранок у росі перлистій.
Я подих вітру. Я зоря жива.
 
Я небокрай у візерунку хмар.
Веселка я, і синява, і місяць.
Я аромат солодкий пишних китиць
Квітучого бузку. Я дзвін Стожар.
 
Я синій льон. Я золото пшениць.
Солона хвиля. Шебет солов’їний.
Я ластівка. Я мамина калина.
І соняшник. І спалахи зірниць.
 
Я плескіт рік. Гніздечко серед віт.
Я тиша й грім. Мовчанка я і слово.
Цвіту барвінком ясно-лазурово.
Я безконечний. Я крихкий – твій світ…
 
                                     22.02.2015