Тамчы

Табигаттэ тамчы тама
Кара куздэ яшь ага
Тамчыда мэгнэ бар
Куз яшендэ ни бар
Куз яшеннэ агым су кебек агып китте ярга сыман
Мэхэбэт агым су кебек агып китте ярга сыман
Ярда суга тошеп эйлэнде елгага
Елга шул суны алып китте еракка
Еракта кон кебек, бетер кон агымында