Ніч така місячна ....автор М.Старицький, из кинофильма "В бой идут одни старики"

Ніч така місячна ....автор М.Старицький, из кинофильма "В бой идут одни старики"

Аудиозапись

Ніч така місячна,
Зоряна, ясная,
Видно, хоч голки збирай.
Вийди коханая, працею зморена,
Хоч на хвилиночку в гай.
 
Сядемо вкупочці ми під калиною
І над панами я пан.
Глянь, моя рибонько, - срібною хвилею
Стелеться в полі туман.
 
Ти не лякайся, що ніженьки босії
Вмочиш в холодну росу.
Я ж тебе, вірною, аж до хатиноньки
Сам на руках однесу
 
Ти не лякайся, що змерзнеш, либідонько,
Тихо - ні вітру, ні хмар...
Я пригорну тебе до свого серденька,
А воно палке, мов жар!
 
Я отправила эту работу на конкурс....Читаем великих...
Модератор Сащенко отклонила... аргументируя, что текст не точный.
Тект я брала с Украинского сайта