Вміти слухати
Аудиозапись
Як нестерпно душа болить,
Затуляєш вуха ти.
Але музика долі звучить,
Треба вміти слухати.
Тільки тиша не має меж -
В ній своя гармонія.
Он зірки на небі - це теж
Нотний стан, симфонія.
Всі воро́ни на провода́х,
Всі скляні віконця.
Зранку на річних берега́х
Грає промінь сонця.
І допоки ти ще не вмер, ця
Мелодія тішить слух.
Приклади́ долоню до се́рця
Чуєш музику? Тук... Тук... Тук…