Коли ти навпроти
Я втрачаю спокій душі, коли ти навпроти,
У макітрі звучать високі мажорні ноти,
Навіть гордість моя позбавляється позолоти,
І втрачається лік годинам, ба більше - дням.
Розкажи мені все! Я хочу твій голос чути!
Почуття розгорнули навколо свої редути,
Нам від шалу двох тіл нікуди не дременути.
Відчиняю ворота раю твоїм ім'ям.