Держись, грязная псина - 1

Аудиозапись

poisoned in uterus,
i got your soul - to blues.
she catched me like a devil:
i cum through all the rules.
 
i prayed my song in bleeding:
betrayer girl had killed my son;
and my wild breath - forsaken:
dismembered destiny - is gone.
 
Dog treasures Journey -
Of broken curse.
Could you defeat my fate?
Could you desire fade?
 
And blood still flows through bones.
And I still lick your breathing.
And I still built our home.
 
Hold on,
Dirty Dog.
Hold on,
Dirty Dog.
Hold on,
Dirty Dog.
Hold on,
Dirty Dog.