Мені набридло

Мені набридло на Землі
Вже жити. Може, я отруту
Собі достану - у селі,
Де слухають "Червону руту ",
 
А Маргаритонька моя
Живе хай донька, і калина,
Нехай без вибухів Земля
Живе, без війн і Україна.