Раде (укр.)

Раде (укр.)
Мій рижий пес, моя маленька
Така вся з себе, така гарненька
Очі в тебе, як в людини
Але як зиркнеш- то кров стине
Добрішої за тебе не зустріти
Ти добра, лагідна, спокійна
Свій кордон тримаєш вірно
Просто.. ти є царівна
У своїх просторах!