***

Я брав руки твої в долоні,
Притискав до щоки щосили.
Твої пальці від сліз солоні,
Мене з розуму повільно зводили.

Милуватись тобою-перлиною,
Навіть рух як із шовку зітканий
Кожен подих тобою єдиною
Я за тебе на хресті розіпнутий.