Дурко

Дурко Дуркієв дуркував , 
Він вправно цим займався.
Ніколи він не міркував ,
Бо весь час забавлявся.

Бо заважали ці думки
Дуркові у роботі ,
Не міг він,як ти не крути
Тримать язик у роті.

Постійно щось репетував,
І забивав всім баки , 
Науки жодної не знав ,
І не хотів би знати.

Політика,торгівля,ЗМІ -
Такі Дурки повсюду,
І вся трагедія у тім ,
Що так усе і буде.