Музика то є...

Музика то є серце,
Що завжди у грудях б'ється,
Рухи її повільні,
Швидкі та мелодійні.
 
Музика вміє плекати,
Слухати та співчувати,
І от того співчуття,
Наче, як легше життя.
 
Зцілить поранений світ,
Мрії прискорить політ,
У хмурі та яснії дні,
Поряд вона на землі.
 
Музика вивчить любити,
Дрібницям усяким радіти,
Немов би друге дихання,
При зустрічі та на прощання.
 
Прийме у свої обійми,
Слабкі душі та сильні,
Дотик, чарівне натхнення,
Вчорашнє та сьогодення.
 
Музика то є серце,
Що завжди у грудях б'ється,
От того серцебиття,
Наче, як легше життя.