Зав’яжу тобі очі

Зав’яжу тобі очі
Зав’яжу тобі очі,
Покажу тобі ночі -
Лабіринти пестливих снів.
І я певен достоту,
Що вплету восьму ноту
У мотив потойбічних птахів.
Ми навпомацки знову
Будем мати розмову,
Є в нас дотики замість слів.
Наш танОк - примха долі,
А обІйми – паролі.
Я від пристрасті знавіснів.
Зав’яжу тобі очі,
Милування пророчі
Зупиняють примхливо час.
Губи бродять по шкірі,
Як вночі по квартирі
Ми, коли мучить спрага нас.