Чародіти

        
      І, щоб в життті не сумніваться -
      Русалки вміють посміхаться!
      Кохати Мавки вміють вічно,
      А Вітер - дмухати трагічно!
      Усі Ми - Вічні, як Природа,
      Ми маєм почуття і вроду;
      Заздалегідь попереджаєм,
      Якщо всеж втрутития маєм.
      Живі та вічні, мудрі Чародіти -
      Ми є, ми -  поруч, ніде правди діти!