Чужими не рождаются. Strangers aren't born

 Чужими не рождаются. Strangers aren't born
Чужими не рождаются, чужими становятся.
 
~*~
 
Strangers aren't born, strangers become.
 
 
Мир моих мыслей
The world of my thoughts