Ошибки совершают все. Everyone makes mistakes

Ошибки совершают все. Everyone makes mistakes
Ошибки совершают все, только сильные их признают, а слабые сваливают на других.
 
~*~
 
Everyone makes mistakes, only the strong admit them, and the weak blame them on others.