Я знову вигадав нас!

Я знову вигадав нас!
Я знову вигадав нас!
Чуєш?!? Ні?
Тобі наснюсь я о третій вночі.
Ніби й не було образ.
Затісні
Стосунки наші, про це промовчи.
 
Той, хто тепер стереже
Твою плоть,
Не зазирає у сни. Йому зась
Злетіти в небо чуже,
Де Господь
Нам знову ролі коханців роздасть.
 
Давай зіграємо натхненно
Ту роль.
Ніби вітрила, розгорнем серця.
Я підбиратиму щоденно
Пароль
Від раю нашого святого Творця.
 
В душі своїй тендітні квіти
Зберіг,
Їх не віддав самотнім дням та ночам.
Якщо безмежно полюбити -
Це гріх,
Сповідуюсь я твоїм хтивим очам.