Кожного ранку протягом всіх стосунків

Кожного ранку протягом всіх стосунків
Кожного ранку протягом всіх стосунків
Вона танцювала танго навпроти ліжка.
Ховала синці шалених нічних цілунків,
А потім струнка в панчоху спішила ніжка.
 
Я віз її містом. Світило ранкове сонце.
Ми каву пили у звичній своїй кав’ярні.
Пророчила славу, гадаючи по долонці,
А я лише думав: «Які в неї очі гарні!».
 
І я в неї знову закохувався щоранку,
Мов юний хлопчисько в актрису дорослих фільмів.
Так ніжно стискала паруючу філіжанку,
А я потрапляти гумором завжди в ціль вмів.
 
Куди все поділось? Просипалось, мов пісок
Старого годинника. Сутінки знов картаті.
Та тільки заплющу очі: за кроком крок
Примари танцюють танго в моїй кімнаті.