Якщо янголи плачуть

Якщо янголи плачуть
Якщо янголи плачуть,
Їхні сльози – то злива.
На лиху нашу вдачу
Лють до сліз невразлива.
 
Лють подібна отруті,
Що мандрує по венах.
І не знайдеш ти суті
На згорілих знаменах
 
Що знамена? Це ниті,
І нанесена фарба.
А життя – лише миті -
Всюдисущая карма.
 
Зусібіч краплі скачуть,
Проростає насіння.
Якщо янголи плачуть,
Ще є шанс на спасіння.