Рима

Рима
Коли все місто вечір
Занурює в пітьму,
А серце прагне втечі,
І мозку не до сну.
Міцними вартовими,
Без тіні каяття,
Народжуються рими
Із безладу життя.
Вони летять розкуті –
Оголені, стрункі.
В буденній каламуті -
Пречисті ті струмки.
Реальність – як цикута,
А рима - мати снів.
Вона - протиотрута
Від прози сірих днів.